KronColoR - Despre Companie

KronColoR este o companie care se implică într-o activitate fără compromisuri în ceea ce priveÈ™te calitatea È™i se angajează să furnizeze servicii de top în industria finisajului pentru lemn. Astfel, relaÈ›ia noastră cu clientul nu se încheie atunci când materialele părăsesc magazinul ci oferim consultanță de produs È™i consultanță specializată. KronColoR este expert în culori, cu un centru estetic dedicat culorilor, avem laboratoare si depozite în 5 orase È™i oameni talentaÈ›i care sunt pasionaÈ›i de livrarea produselor È™i serviciilor de înaltă performanță pe care clienÈ›ii noÈ™tri le aÈ™teaptă.
Ne-am angajat să vă oferim un produs de calitate care să corespundă sau să depășească asteptarile dumneavoastră; declarația noastră de misiune, acreditările noastre și istoria noastră toate indică acest angajament.
Compania noastră se bazează pe convingerea că nevoile clienÈ›ilor noÈ™tri sunt de cea mai mare importanță. Întreaga noastră echipă se angajează să răspundă acestor nevoi. Ca rezultat, un procent ridicat din afacerea noastră este de la clienÈ›i fideli È™i recomandari.

KronColoR oferă o gamă largă de instrumente È™i servicii de înaltă calitate, proiectate pentru a ajuta consumatorii È™i clienÈ›ii noÈ™tri să găsească produsul È™i culoarea potrivită oferind soluÈ›ii pentru toate tipurile de lemn, sticla, metal, pvc, plastic, buret... etc. Expertiza noastra in culori si inovatiile tehnologice avansate sunt traduse in gama noastra extinsa de produse care  ofera combinaÈ›ii ce se potrivesc fiecărei dorinÈ›e.
Vopselele noastre sunt, de asemenea, dezvoltate cu un spirit de sustenabilitate, astfel încât să lăsăm amprenta cea mai mică posibilă în mediul nostru È™i să contribuim la o lume mai luminoasă È™i mai bună pentru această generaÈ›ie È™i pentru generaÈ›iile viitoare.

Ne-ar plăcea ocazia de a vă câÈ™tiga încrederea È™i de a vă oferi cele mai bune servicii din industrie.