Evergreen, cutie de vopsea care reduce deseurile periculoase

Evergreen, cutie de vopsea care reduce deseurile periculoase

 

In interiorul cutiei Evergreen de la Renner Italia puteti gasi tehnologie si natura.

Finisajele pe baza de apa Aquaris de la Renner Italia au respectat intotdeauna oamenii si natura.

Aceste finisaje au emisii reduse de COV și performante extraordinare. Astazi, produsele pe baza de apa din gama Aquaris sunt ambalate in cutiile Evergreen, cu ajutorul carora eliminarea deseurilor se reduce cu 85%.

Ambalajele care intra in contact cu lacurile si vopsele sunt considerate deseuri speciale si trebuie să fie eliminate in mod corespunzator.

Evergreen este o cutie de tabla, captusita cu o folie de polietilena de inalta densitate. Acest material foarte rezistent se potriveste perfect pe interiorul cutiei. Dupa ce cutia se goleste, folia de polietilena murdara pot fi indepartata si eliminata in mod corespunzator. În acest fel, cutiile curate se pot recicla.

Foaia de polietilena cantareste aproximativ o zecime dintr-o cutie de tabla. Prin urmare, costurile de eliminare a deseurilor sunt reduse cu 85%. Si asta nu e tot! Cutiile Evergreen nu prezinta probleme de oxidare sau exfoliere.

Alte avantaje ale cutiilor Evergreen:

Daca alegeti produsele Aquaris din interiorul cutiilor Evergreen nu alegeti numai gradul de constientizare al consumatorilor fata de mediul inconjurator (utilizarea finisajelor pe baza de apa, reducerea deseurilor speciale, mai multe materiale feroase reciclate, etc.), dar si faptul ca un utilizator va avea mai multe avantaje multumita cutiilor Evergreen:

• fara rugina
• fara exfoliere
• fara cheaguri
• cutiile curate pot fi reciclate

 

« Inapoi la stiri